Haemme röntgenkuvaajaa tai RT2-tason henkilöä

25.7.2016

Me etsimme "sitä oikeaa" ihmistä, jos sinä etsit "sitä oikeaa" työpaikkaa, niin ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda käymään konttorillamme.

Haemme NDT-testaajaa vakituiseen työsuhteeseen, koti -ja ulkomaan projekteihimme. Ensisijaisesti haussa röntgenkuvaaja tai tason 2 RT-testaaja.

Laatutesti on pieni, 6-9 henkeä työllistävä NDT-alan testausyritys Etelä-Pohjanmaalla. Olemme Suomen vanhin samalla nimellä toimiva NDT-alan yritys, yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Laatutestissä kaikki, myös omistaja, osallistuvat aktiivisesti kenttätyöskentelyyn. Myös naiset ovat tervetulleita työyhteisöömme.

Toimintamme on pientä, mutta usein kiivastahtista, ja työyhteisömme on tiivis. Joukossamme sinun on hyvä olla, mikäli olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, ratkaisukeskeinen ja joukkuepelaaja. Emme lupaa "kahdeksasta-neljään" työpäiviä tai lounasseteleitä -mutta lupaamme yhteen hiileen puhaltavan tiimin ja tasavertaisen kohtelun. Toivomme, että olet sanavalmis, kestät hurttiakin huumoria ja röntgenputken pyörittely ei tunnu pakkopullalta. Työhön sisältyy paljon ajamista, sillä asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea.

Päivittäinen työmme on pääasiassa konepajoilla tapahtuvaa jokapäiväistä NDT-testausta. Jos vaihtelevat asiakkaat, laatuvaatimukset ja työpäivien pituudet eivät sinua haittaa, niin saattaisit soveltua joukkoomme.

Vaikka pieni testausalan yritys onkin monesti vaativampi kuin iso, on meilläkin tyytyväisiä työntekijöitä -olemme mm.panostaneet siihen, että kesälomakaudella emme osallistu projekteihin tai huoltoseisakkeihin, jotta voimme varmistua siitä, että kesälomat saadaan pidettyä silloin, kun Suomen suvi on kauneimmillaan. Emme myöskään lomauta henkilökuntaamme, vaikka työkuormitus vaihteleekin. Työntekijöitämme koulutetaan heidän toiveidensa mukaisesti, ja pikkujoulujakin juhlitaan.

Me etsimme "sitä oikeaa" ihmistä,

jos sinä etsit "sitä oikeaa" työpaikkaa, niin ota rohkeasti yhteyttä tai piipahda käymään konttorillamme.

 

Lisätietoja:

Jarkko Olkkola                           Akiliina Olkkola
0400-937281                              050-3511701
 

Ps. Tarvittaessa autamme asunnon hankkimisessa ja muissa käytännön järjestelyissä. Kunhan järjestät sitten kunnon tuparit. Koko porukalle ;-)