Tietoa yrityksestä

 

Insinööritoimisto Laatutesti Oy on perustettu vuonna 1992, ja työllistämme alle 10 henkeä kokopäiväisesti. Kevyt organisaatiomme takaa nopean, joustavan ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olemme panostaneet voimakkaasti toimintamme laatuun ja siihen, että kykenemme kilpailemaan täysivaltaisena pientoimijana isojen testauslaitosten rinnalla. Käytössämme on akkreditoitu laatujärjestelmä standardin SFS - EN ISO / IEC 17025 mukaisesti.

 

Toimintaamme kuuluvat kaikki yleisimmät NDT-menetelmät, mukaan lukien röntgenkuvaukset, ultraäänitarkastukset, magneettijauhe- sekä tunkeumanestetarkastukset. Nämä toiminnot kuuluvat myös akkreditointimme piiriin.
Pätevyytemme kattavat myös painelaitedirektiivin 97/23/EU mukaiset testaukset ja tarkastukset.
Lisäksi palvelumme sisältää hitsaajien pätevöittämiset teräkselle, alumiinille ja muille metalleille standardin SFS - EN 287-1/2 mukaan.


Tarkastuskalustomme on modernia ja asiakkaidemme tarpeeseen hankittua. Esimerkiksi kiireisille seisakkityömaille olemme varanneet 4 kpl mukanakuljetettavia kehityskoneita röntgenkuvausten nopeiden tuloksien varmistamiseksi.
Joidenkin asiakkaidemme luokse on rakennettu myös nk. työmaalaboratorio, joka soveltuu tarpeisiimme (viemäriyhteys ja vesijohtovesi). Tällöin pystymme tarvittaessa kehittämään röntgenfilmit jo asiakkaan luona.

Yrityksellämme on myös mahdollisuus suorittaa tulevaisuudessa digitaalista röntgenkuvausta, jota varten on jo hankittu laitteisto.

Testauslaboratoriossamme Seinäjoella käsittelemme mm.hitsausnäytteitä sekä asiakkaidemme esivalmistekappaleita, mutta pääasiallisesti työntekopaikkamme on asiakkaidemme luona sekä erilaisilla projektityömailla.

Keräämme vuosittain asiakaspalautetta, ja erityistä kiitosta olemme saaneet siitä, että vaikka toimimmekin vaativassa puolueettoman valvojan roolissa, kanssamme on silti helppo toimia.

Paras referenssimme ovatkin tyytyväiset asiakkaamme.

Insinööritoimisto Laatutesti Oy on yhteiskuntavastuullinen, suomalainen yritys.